Hoe zorg je voor een goede presentatie van jouw product?

Hoe zorg je voor een goede presentatie van jouw product?

Bij het verpakken van producten is het belangrijk om te weten welk soort verpakking het beste bij het product past. Er zijn verschillende soorten verpakkingen, zoals kartonnen dozen, plastic zakken en bubbelwrap. Het is belangrijk om de juiste verpakking te kiezen om ervoor te zorgen dat het product tijdens het transport veilig blijft. Als je een product online wilt verkopen, is het belangrijk om te weten hoe je het product gaat verpakken. Er zijn veel verschillende soorten verpakkingen, en elk type heeft zijn eigen voordelen en nadelen. In deze blog bespreken we de verschillende soorten verpakkingen, zodat je de klant positief kunt verrassen. 

Verschillende soorten verpakkingen 

Er zijn drie hoofdtypen van verpakking: doosjes, tassen en rollen. Doosjes worden gebruikt voor kleinere items, tassen voor middelgrote items en rollen voor grotere items. Elk type heeft zijn eigen voordelen en nadelen. Doosjes bieden goede bescherming voor kleinere items, maar ze zijn minder sterk dan tassen of rollen. Tassen bieden minder bescherming dan doosjes, maar ze zijn makkelijker te gebruiken en op te bergen. Rollen zorgen voor een optimale bescherming maar zijn moeilijker te verzenden. Genoeg dingen om rekening mee te houden bij het kiezen van de juiste verpakking. Echter kiezen steeds meer bedrijven voor stazakken en blokbodemzakjes, en dat is niet zonder reden.

Stazakken

Ben je op zoek naar stevige zakken die rechtop kunnen staan? Dan zijn stazakken de perfecte oplossing. Stazakken zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren. De zakjes hebben een handige gripsluiting die ervoor zorgt dat je de zak eenvoudig en snel kunt sluiten. Stazak verpakking beschikken over gelamineerd materiaal en een extra dikke lasnaad. Dit zorgt ervoor dat producten altijd goed verpakt zijn, en dat de zak niet zomaar open kan scheuren. Stazakken zijn uitermate geschikt voor het verpakken van bijvoorbeeld snoepjes, koffiebonen, kruiden en nog veel meer. 

Blokbodemzakjes

Wil je jouw producten in de winkel laten stralen? Blokbodemzakjes zijn perfect voor het verpakken van bijvoorbeeld koekjes en andere lekkernijen. Maar ook voor het veroveren van een vis in water zijn blokbodemzakjes perfect. Blokbodemzakjes zijn transparant waardoor producten goed zichtbaar zijn. De zakjes beschikken over zijvouwen en een blokbodem. Dit zorgt ervoor dat de blokbodemzakjes overeind blijven staan. Kies voor een blokbodemzakje met een vierkante vorm, of ga voor bijvoorbeeld voor een kruisbodemzakje voor extra stevigheid. 

Waar kun je blokbodemzakjes en stazakken kopen?

Stazakken en blokbodemszakjes bestel je eenvoudig en snel in de webshop van Packlinq. Ze hebben naast zakjes ook een breed assortiment aan dozen verkrijgbaar. Bovendien kun je bij Packlinq terecht voor decoratie en allerlei hobbyproducten. Profiteer van een snelle levering en zorg voor een unieke verpakking van jouw producten. 

Geef een reactie