Klaar voor het koude weer

Klaar voor het koude weer

Het is officieel herfst en de winter staat voor de deur. Dat betekent dat het al snel kouder wordt. Tijd dus om je daarop voor te bereiden als het om kleding gaat. in deze blog vertel ik je hoe je dat makkelijk kunt doen. We willen immers niet hele winter binnen blijven zitten. Lees je mee?

Een warme en mooie jas

Het meest voor de hand liggende, en het meest nodige misschien ook wel, is de winterjas. Veel mensen hebben een exemplaar in de kast hangen, maar af en toe heb je een nieuwe nodig. Nu is het moment om een mooie winterjas aan te schaffen. Ga in dit geval voor iets van goede kwaliteit, naast een mooi uiterlijk. Op die manier weet je zeker dat je lang met een jas kunt doen. Winterjassen zijn immers niet goedkoop maar een Airforce winterjas heren is het meer dan waard en gaat lange tijd mee. Daarnaast ziet het er ook nog eens stijlvol uit. Er is ook een airforce winterjas dames !

Goede en stevige stappers

Naast een winterjas, zijn schoenen de volgende keuze. Veel mensen hebben canvas schoenen in de zomer aan, dat loopt licht en is makkelijk aan en uit te trekken. Maar in de winter is dat niet genoeg. Het biedt niet genoeg ondersteuning en bescherming voor je voeten. Ga daarom in plaats daarvan voor een gevoerde schoen die stevig is en je voeten warm houdt, ook als de grond bevroren is.

Voor de oren, handen en nek

We mogen de uiteindes van ons lichaam ook niet vergeten, wist je dat je via je hoofd en je handen de meeste warmte verliest? Tijd dus om die goed in te pakken. Met een mooie muts, handschoenen en een sjaal ben je al snel beschermd tegen de elementen. En uiteraard kun je deze accessoires aanpassen op jouw winterjas. Je wil die nieuwe Airforce jas dames natuurlijk wel complimenteren met een mooie sjaal of muts op die manier is je outfit altijd compleet. Zo zie je maar dat comfort geen ongemak hoeft te betekenen als het om mode gaat.

‘Laagjes’ is het toverwoord

En vergeet ook niet laagjes toe te voegen aan je outfit, zodat je mee kunt bewegen met het veranderlijke weer in Nederland. ‘s Ochtends kan het koud zijn, maar s’ middags ineens weer warm. Door een blouse met een trui eroverheen te dragen, heb je de mogelijkheid om de trui aan of uit te trekken afhankelijk van de temperatuur.

Reacties zijn gesloten.